divendres, 16 de març del 2018

MOSTRA DE PASTISSOS

MOSTRA DE PASTISSOS

Què és la Mostra de pastissos?
A la nostra escola hi ha una tradició que consisteix en que cada família o companys de classe fan un pastís per exposar-ho a la resta de l'escola.
No cal fer pastis solament és una mostra de pastissos per reunir-nos pares, mares, avis, avies tiets, nens, mestres... per poder berenar tots junts tranquil·lament. 

A  la tarda tots plegats, famílies, alumnes, mestres,monitors, cuineres...fem una rotllana al pati i el Toni, el director de l'escola, anuncia quina classe ha guanyat el concurs de "Preguntes saberudes" que són unes preguntes que preparem cada classe del projecte que estem treballant tota l'escola i hem de saber la resposta correcta. Donem la benvinguda a totes les persones i després és l'estona més guai perquè ens mengem els pastissos, els nostres i els dels altres.

Aquest matí a l'hora de pati, les Granotes, hem anat a la sala de música per mirar tots els pastissos hem fet una foto de "Les Granotes" més pastisseres!!!

Després de berenar tornarem a les nostres classes, recollirem les nostres motxilles i amb la panxa plena marxarem de cap de setmana!!!

Avui a la tarda trobareu més fotos al bloc de l'escola!!!
si no os en-recordeu us deixem l'enllaç cliqueu aquí.
Aquí us deixem l'enllaç cliqueu aquí 
                                                                                                                    Alexandra i Anna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada